Vägen ut ur utbrändhet...Äntligen leker livet igen

Din Rubrik

Exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.

Et factum est in tricesimo anno in quarto mense in quinta mensis cum essem in medio captivorum iuxta fluvium Chobar aperti sunt caeli et vidi visiones Dei in quinta mensis ipse est annus quintus transmigrationis regis Ioachin factum est verbum Domini ad Hiezecihel filium Buzi sacerdotem in terra Chaldeorum secus flumen Chobar et facta est super eum ibi manus Domini et vidi et ecce ventus turbinis veniebat ab aquilone et nubes magna et ignis involvens et splendor in circuitu eius et de medio eius quasi species electri id est de medio ignis et ex medio eorum pinnis eorum in quattuor partibus et facies et facies autem bovis a sinistris ipsorum quattuor et facies aquilae ipsorum quattuor et facies eorum et pinnae eorum extentae desuper duae pinnae singulorum iungebantur et duae tegebant corpora eorum et unumquodque coram facie sua ambulabat ubi erat impetus spiritus illuc gradiebantur nec revertebantur cum ambularent et similitudo animalium aspectus eorum quasi carbonum ignis ardentium et quasi aspectus lampadarum haec erat visio discurrens in medio animalium splendor ignis et de igne fulgor egrediens et animalia ibant et revertebantur in similitudinem fulguris coruscantis cumque aspicerem animalia apparuit rota.

cellRESET - dag 25

 

Jag har inte skrivit på några dagar men det har gått fantastiskt bra. Jag vill inte sluta med kuren men kommer snart köra den igen. Tror det blir i februari och sedan i maj. 3-4 ggr per år tänker jag köra kuren då det är otroligt lätt. Jag vägde mig idag och har gått ner 5 kg. Det är en tjej som kör kuren samtidigt som mig som har gått ner 15 kg!!!! Helt otroligt. Så här skrev hon igår i den låsta gruppen

"Det går bra! måste erkänna att jag fuskat vissa dagar, men jag tänker att det inte gör så mycket just för mig då jag ändå fått ett bra tänk gentemot mat och ...hur jag mår bra av att äta! så vissa delar av kuren kommer jag ju fortsätta med!  Jag har gått ner 17kg,  och känner mig piggare i huvet och mer "fokuserad" om man kan säga så, och det är ändå något jag strävar efter länge!  Måste också säga att jag har testat att dricka ett glas cola!  kan säga att det inte alls smaka som innan, smaka mest äckligt och man kände mer smaken av alla konstiga tillsatser!"

Nu ska jag ta mig en laxbit och min "kvällsdrink" innan jag kryper till kojs.

 

cellRESET - dag 6

Det går bra att äta efter första veckans diet även på restaurang. Vatten och torskrygg och kaffe sedan fick jag god Lax hos min särbo där jag nu ska vara några dagar. Kuren går bra. Har nog gått ner 3 kg och mår jättebra 

cellRESET - dag 5

 

Idag har jag på förmiddagen lyssnat på Uneståhl och njutit min start av fredagen med ett härligt skumbad. Det var riktigt härligt att börja min dag så här. Jag har sedan pysslat med det ena och det andra. Ändrat bildspelet lite inför tisdagen och hunnit hjälpa någon telefonikund.

Känns som det blivit en vana redan att inte vara sugen på godis eller smarrig fredagsmat. Var med barnbarnet Tindra och shoppade lite kläder och handlade lite på ICA Maxi. Kändes lite konstigt att inte plocka med sig något fredagsgodis men värre är det inte. Kommit hem nu och nu har jag kyckling i lergrytan och det ska jag festa på när den är klar. Imorgon åker jag till Varberg och då kommer det att kännas svårt att inte dricka lite skumpa i baljan med 38 gradigt vatten eller dricka lite gott rött vin framför brasan tillsammans med min älskling och särbo. Ska njuta av skön promenad på söndagen längs med Apelviken. Funderar att stanna tills på tisdag då jag ändå ska vara nere för RyMB möte med teamet och sedan ha produktinformation och buisnesspresentation om FitLine och lite om BeautyLine. Den nya revolutionerande krämen är ju lite kul att visa de som kommer. Undra vem som vågar som jag gjorde på kongressen Svenska Mässan gå fram och sätta sig som försökskanin?

Något som vi måste tänka på när vi tar kvällsdrinken under kuren och annars också förresten är att inte borsta tänderna efter utan före

 

Mätt och belåten efter 1:a dagen med cellRESET och RyMB-gruppen

Intresserad av RyMB - Livsstilsprogrammet?

 

 

 

cellRESET - dag 4

I dag har jag snackat med en kille som troligtvis kommer att bli min 6:e samarbetspartner i RyMB-teamet. Precis en sån kille som vi behöver. Han är it-kunnig. Kan hjälpa mig med min hemsida och blogg så att inte den behöver se ut så här. Han vill vara delaktig och kommer isåfall att göra 1 inlägg varje vecka i vår låsta grupp och kommer att vara med på våra planer som vi har framigenom. Han är väldigt träningskunnig och jobbar som coach. Han ska utbilda sig inom hälso-psykologi och det är helt rätt person känner jag så idag är jag väldigt glad. Vi har även en annan jättekul grej på G som vi ska höra mer om på onsdag då vi ska åka iväg och kika på ett ställe och dagen innan ska vi ha vårt första samanträde vi coacher i RyMB på Meetingpoint innan jag och Jennie Mortensen håller i produktinformation om näringstillkotten vi använder i kuren och även förmedlar utanför denna.

Själva dieten har gått jättebra. Jag har ätit kyckling, lax och ägg idag och är mätt hela tiden. Aldrig hungrig då jag äter 4 mål om dagen. Underbart!!

Mätt och belåten efter 4:e dagen med cellRESET och RyMB-gruppen

Intresserad av RyMB - Livsstilprogrammet?

 

 

 

cellRESET - dag 3

Nu har jag lagat mig riktigt god kycklingsfilé jag fullkomligt älskar kyckling och lax som jag ätit också idag.

 

Det är inte svårt att köra den här kuren när man får äta mat. Det svåra är att komma ihåg att dricka vatten och Restorate som man ska dricka flera ggr om dagen. Jag håller inte riktigt koll här så det får jag skärpa mig för jag kan ju inte säga till de andra deltagarna att följa till punkt och pricka om jag själv inte följer schemat.

Idag har det blivit si så där med träningen också får jag erkänna men det är viktigt att inte överanstränga sig första veckan för den är tillräckligt tuff för kroppen.

Mätt och belåten efter 3:e dagen med cellRESET och RyMB-gruppen

Intresserad av RyMB -Livsstilsprogrammet?

 

 

 

cellRESET - dag 2

Vaknade med lite,lite huvudvärk men det gick snart över. Det gäller att dricka mycket vatten. Annars går det jättebra. Jag åt resterna av kycklingen och lax mest hela dagen. Tränade lite granna och tog en promenad sent på kvällen för att rensa huvudet. Lyssnade sent på Uneståhls ljudfil som är riktigt bra mental avslappning. Känns bra att göra detta i grupp. Får puschning från de andra i gruppen.

bild: Lars-Eric Uneståhl

Mätt och belåten efter 2:a dagen med cellRESET och RyMB-gruppen

Intresserad av RyMB - Livsstilsprogrammet?

 

 

cellRESET - dag 1

 Måndag morgon! ny dag, ny vecka = nya möjligheter!

Vaknade och allt kändes bra. Gick ut i köket och tog ut téet från kylskåpet, hällde activizer i téet och drack 1 glas av denna kalla dryck. 

 

Efter att jag druckit upp denna goda, ja den är verkligen god, så tog jag mina aminokapslar för att bibehålla muskelmassan under kuren  och gick och lade mig och började scrolla på facebook som har blivit en härlig morgonvana för mig. Inga dagstidningar här inte. Jag kollar allltid Aftonbladet och GT också och ser så att världen utanför finns kvar.

Efter att jag duschat tog jag och skar några bitar från den härligt saftiga kycklingen som jag gjorde i lergrytan igår. Den blev riktigt god:) Jag tog en stund efter kycklingen 1:a glaset Restorate. Innan dagen är slut blir det 3-4 glas av denna härligt gula dryck. En massa vatten har jag också druckit. Minst 2 liter om dagen utöver, kaffe, té, och de andra "drinkarna" måste vi dricka för att inte få problem med lilla magen.

Vid lunchtid  fick jag besök av mellandottern och hennes lilla Julia. Jag bjöd på bullar och lite av min kyckling som dom åt makaroner och sallad till men inga problem att se eller känna lukten av de härliga kanelbullarna här inte :) Stolt över min första dag är jag och  jag har tränat lite lätt då jag inte ska anstränga mig för mycket under den första veckan.

Vi har ett schema som vi väljer bland 4 olika Challenge och idag valde jag att köra lite Squats och Chrunch.

 

Nu har jag lax i ugenen så jag ska snart äta en bit av de 4:a som jag tillagat. 1 laxbit tar jag till frukost kall och sedan har jag 2 till tisdagens övriga måltider. Varierar nog med 2 ägg till mellanmål och sen måste jag iväg och handla igen. Storhandlade inte i söndags men ingen fara på taket. Kan vara skönt med en promenad tycker jag!

Nu får jag nog ta fram måttbandet och mäta mig innan jag glömmer av detta och väga mig får det tyvärr bli imorgon för min våg är sönder och jag orkar inte gå iväg och låna våg av ungarna.

Mätt och belåten efter 1:a dagen med cellRESET och RyMB-gruppen

PS! Jag ska lyssna på Uneståhls mentala band snart också, viktiga bitar det där med det mentala för allt vi gör och inte gör styrs ju av hjärnan DS! 

Intresserad av RyMB - Livsstilsprogrammet?

 

Nya projekt på G

 

 Jag har inte bloggat på ett tag men tänker sätta igång ny igen i samband med att jag ska köra 28-dagars cellRESET. Det är en kur bestående av vita och gröna dagar. Tillsammans med näringstillskott, balanserad kost, mental och fysisk träning kör man kuren i 28 dagar. Så detta är ett nytt projekt vi håller på att knyta ihop säcken med olika samarbetsformer, e-kurser, föreläsningar mm...

Nu har jag förberett kycklingen som ska in i ugnen. Jag ska koka vatten för teet som ska drickas kallt imorgon bitti. Jag är taggad till att fixa detta. Körde kuren i februari och då gick jag ner 4-5 kg och mådde så himla bra efteråt.

Nu ska jag leta upp måttbandet!

Hörs imorgon!

https://www.facebook.com/pages/RyMB-Reset-your-Mind-Body/544438185656761

 

 

 

Summering av 18 månader med FitLine

Foto: Dorotea Pettersson

Skål för det bästa som hänt mig på länge!

Ni är många som inte har en aning om hur dålig jag var innan jag började med FitLine näringstillskott för precis 1,5 år sedan. Jag låg hemma i min soffa och hade en fruktansvärd värk, visste inte hur jag skulle smärtlindra mig. Gick hos sjukgymnast 2 ggr i veckan, varvat med olika andra smärtbehandlingar för att min kropp skulle mjukna. Jag var så stel i hela kroppen. Jag utreddes här och där. Magnetröntgades, Smärtkliniken utredde vilka mediciner jag skulle ha. Fick Cymbalta, Norspanplåster, Tiparol...alla tänkbara mediciner och antidrepressiva mediciner testades. Jag hade tensmaskin, värmedyna och badade i mitt bubbelbad hemma men inget hjälpte.

Att jag började med FitLine kan jag tacka Karin Sidoli för. Hon och jag jobbade ihop några år hos Hälsokosthandlarna i Samverkan. Alla "Äpplehjärtan" Hälsokostbutiker ansvarade vi för att de skulle få medlemsbrev, ordnade konferenser, bolagsstämmor mm....Detta var på 80-talet!!. Vi hade inte träffats sen vi båda slutade av olika anledningar på företaget men hon hade blivit vän med mig på Facebook och såg där hur jag ibland lade in kommentarer om hur dåligt jag mådde och hur jag hade värk. Hon själv hade använt produkterna i ett år och blivit av med Artros och annan värk pga Fibromyalgi så hon ville naturligtvis hjälpa mig att tala om att det kanske skulle kunna hjälpa mig med. Hon kom hem till mig. Berättade lite om produkterna och vad hade jag att förlora. Jag behöll burkarna och började samma kväll att ta min första "kvällsdrink" och sen har jag fortsatt.

Mitt liv har sen den dagen bara blivit bättre och bättre. Ganska snart fick jag en helt annan energi i kroppen. Jag kunde sova på nätterna och vaknade hyffsat utvilad. Jag insåg snart att jag inte behövde ta några mediciner och idag tar jag inga andra piller eller plåster. Så skönt att klara sig utan detta. När man går så länge med värk och stress så blir kroppen helt försurad och den kan inte tillgodogöra sig de få vitaminer och mineraler vi idag får i oss via vanlig kost och grönsaker så det märktes ganska snart att här hände det något när jag tillsatte näringstillskott FitLine i min kropp.

Jag har under flera år varit väldigt ljuskänslig och ljudkänslig. Vet inte hur många gånger vi fått byta bord på restauranger för att ljussättningen varit fel för mig. Jag blev ilamånde och yr så det var bara att be om ett annat bord. Detta har jag inte behövt göra på länge. Jag orkade inte göra mer en sak per dag. Blev ofta liggandes en hel dag efter ett kalas eller annat möte. Nu klarar jag mer och mer och det är så underbart att jag har fått mitt liv tillbaka. Jag har inte samma fruktansvärda värk i nacken och rygg efter att ha jobbat några timmar. Mitt öronsus är borta. Jag är mentalt lugn samtidigt som väldigt pigg. Jag kunde inte gå många meter utan att få fruktansvärd värk i ländryggen. Nu kan jag gå 1 mil utan problem.

Detta är vad jag kommer på för stunden! Förstår ni nu varför jag inte kan vara tyst utan pratar om FitLine titt som tätt och vill att du också ska få upp ögonen för produkterna och inte acceptera ett liv med värk. Har så många andra vänner som kan berätta fantastiska historier. Före och Efter FitLine! Men det får jag ta en annan gång.

 

Var rädd om dig -Det finns hjälp att få!

Hörs snart igen!

 

Gillar du min blogg - Dela gärna!

 

www.facebook.com/wellnessbeauty.se    www.newcell.se

 

 

 

 

Få din kropp i balans

Jag ska tillsammans med ett 30-tal andra Qoola Qvinnor föreläsa i på Qoola Qvinnors Framgångsresa 2014 i Biograd Kroatien. Jag ska föreläsa om något som jag själv har stor erfarenhet av och som hjälpt mig att komma tillbaka efter flera års utbrändhet och sjukskriven pga en trafikolycka där jag blev påkörd bakifrån och fick en whiplashskada.

Det är så viktigt att man lyssnar på sin kropp och att man hjälper sin kropp att läka. Inte förlita sig på att sjukvården fixar din kropp åt dig. Det är ingen quickfix men mitt recept funkar och det är något jag ska föreläsa om.

 

 

Du som funderar men ännu inte bestämt dig för att hänga med eller du som inte ens visste om att möjligheten finns.

Gå in och kika mer på www.qoolaqvinnor.se och boka din resa direkt via bokningslänken

 

Nu ska jag försöka klura ut hur min nya portabla projektor fungerar med wififunktion och annat finurligt

Ha en fin helg!

 

Gillar du min blogg? Dela gärna!

 

www.newcell.se      www.facebook.com/wellnessbeauty.se

 

 

Ändrade Planer

Andas Andas

Ingen hit att bli väckt av ändrade planer och att inte få tag i de man ska möta upp vid Redbergsplatsen. Då går jag igång direkt. Jag stressar upp mig och tänker hela tiden tänk om jag inte sett detta, tänk om jag hade hunnit åka iväg, tänk om jag skulle fått vända om och inte fått tag i de andra.

Istället för att bara coola ner mig och inse att det blir inte alltid som man tänkt sig. Detta är något jag måste fortsätta att jobba med. Börja Yoga, Mindfullness och Andas.

Fick ett jättebra tips idag från Lilli-Ann på Hälsohörnan Hela Dig om att stänga höger näsborre och bara andas genom vänstra näsborren. Det gör att man lugnar ner sig väldigt snabbt.

En sak som jag lärt mig också är att jag inte ska hoppa över att ta min "morgondrink" direkt på morgonen. Börjar känna mig som en alkis. Väldigt beroende av näringstillskottet som ger mig mentalt lugn, styrka och energi.

Nu ska jag göra mig iordning för att bege mig till Konstrundan i Halland

http://www.konstlivhalland.se/userFiles/Dokument/14_KRH_Karttidning_WEB_LR.pdf

 

 

 

Någon timme senare än beräknat men det gör inget för vi har hela dagen på oss och det ska bli så himla mysigt att göra detta med Kerstin och Lili-Ann. Vi ska nog luncha på Tjolöholms Slott också!

 

Ha en fin helg!

Gillar du min blogg så dela den gärna :)

 

www.newcell.se     www.facebook.com/wellnessbeauty.se

 

 

 

Tack Jennie!

Håller på att göra om en Powerpoint presentation och vill mejla över till Karin en kollega för att hon ska kunna kika på detta och ge mig feedback men det går ju inte att mejla. För tung fil! Slänger då iväg ett mejl till Jennie Mortensen en annan kollega som ger mig ett tips som jag ikväll vill dela med mig till er:

Överför stora filer via den kostnadsfria webbtjänsten Sprend

När du bifogar stora filer till mejl uppstår ofta problem eftersom de flesta mejlsystem har övre begränsningar för filstorleken. Med webbtjänsten Sprend kan du överföra filer som är för stora för att skicka via mejl. Sprend är en kostnadsfri tjänst som låter dig överföra filer upp till 2 GB storlek.

www.sprend.com

 

Nu har jag lätt och käckt fört över 36 sidors Powerpoint presentation till Karin och det funkade utan några som helst problem.

 

Nu måste jag träna på presentationen!

Hörs snart igen!

Gillar du min blogg. Dela gärna!

www.newcell.se    www.facebook.com/wellnessbeauty.se

Event-glädje

 

 

Nu händer det grejer

Nu snurrar det på och jag ska vara med både här och där. Så himla kul när det börjar visas intresse för produtkerna jag säljer. Jag är nog en strålande marknadsföringspelare då jag fullständigt älskar produkterna. Kan man göra annat då man legat helt utslagen med värk och oro till att nu fått livsenergi och styrka tillbaka. Yes...Jag lever!! Jag kan prestera!!, Jag orkar!!

I fredags var vi på ett gemensamt event några Qoola Qvinnor och andra trevliga Företagare hos Cicero Hårstudio www.cicero-haircarestudio.se. Vi snackade ihop oss och bestämde oss för att köra en kväll under temat Skönhet, Hälsa och Flärd - Det är du värd. En tjej visade fina vändbara kjolar www.kjoltyget.com En tjej visade fina sandaler www.jackrogerssandaler.se. En tjej visade fina silversmycken tillverkade av gammalt matsilver www.sirparedesign.blogspot.se. 1 tjej fotograferade under kvällen och visade sina alster www.carinigoteborg.se . 1 tjej visade sina fina tavlor, glas, vaser som hon målat med färgglada färger. Några killar var med och visade produkter från www.americancrew.com

Här får ni se lite bilder från eventet:

Fler kort kommer senare.......

Vi hörs snart igen!

 

Gillar du min blogg. Dela gärna!

 

www.newcell.se    www.facebook.com/wellnessbeauty.se

Sätta mål

Yes!!

Varje gång jag sätter ett mål så klarar jag det så jag förstår inte varför jag inte kan lyckas göra det oftare. Det är något jag ska lägga högsta prioritet på nu i höst. Att sätta mål och att lyckas nå dem!

 

 

Ett mål jag har haft det senaste är att jag ska klara av att gå en sträcka på 6,5 km på 1 timme. Jag har gått 18 rundor sen den 2/4 på olika tider. Mitt mål var att inom en månad lyckas göra rundan runt 1 timme och det klarade jag av idag. Jag joggade för första gången efter att ha gått i 2,5 km. Jag joggade så mycket jag orkade och vilade lite och joggade sen igen. Jag fick blodsmak i munnen och svettades rejält så det var inte lika mysig runda som jag brukade göra men jag nådde mitt mål och gjorde min snabbaste runda.

Grym e jag! Alla kan vi bara vi ger oss den på att det här ska vi fixa. Jag kollade på klockan och hörde Runkeepers röst som talade in hur mitt tempo var. Lyckades öka tempot så snittet låg på 9,40/km i slutet

 

Ha en fin helg så hörs vi!

Gillar du min blogg. Dela gärna!

 

www.newcell.se    www.facebook.com/wellnessbeauty.se

 

Resplaner boostar lyckorus

Intressant är att det ger mer lyckorus av att planera en resa än att vara på semester. Studier visar att när vi hemma i kammaren sitter och planerar en resa, kollar i resekataloger, googlar på hotell, fantiserar och drömmer oss bort till palmerna och 37 gradigt vatten, det är då vi är som lyckligast. Den effekten av lycka sitter i hela 8 veckor. Jag kan intyga att detta stämmer. Har alltid älskat att beställa resor och göra dem och lever på detta i många veckor efter en bokning.

 

Bilden är från Monte Carlo -10

 

Oftast varar inte lyckan när man kommit hem. Om man har haft en otroligt vilosam och trevlig semester så varar lyckan i bara 2 veckor sen är man tillbaka i samma tillstånd som innan. Detta har det forskats om och så är det.

En orsak till att inte semestrarna boostar lycka efter en semester är att det kan vara stressande att komma tillbaka till arbetet och för vissa är semestrandet ett stressmoment i sig.

Forskning visar att man får mer lycka av att planera en resa så nu rekommenderas det att man gör fler kortare resor per år än 1 enda lång resa.

Tur jag planerar så många resor och resor många korta. Hur gör du? Tycker du det stämmer?

 

Vi hörs snart igen! Ska planera en ny resa:)

Gillar du min blogg. Dela gärna!

 

www.newcell.se    www.facebook.com/wellnessbeauty.se

 

 

 

 

 

 

 

Inspiration och Utmärkelse

Vi brinner för samma sak

Att vistas med människor som tänker lika och som brinner för samma sak är nog bland det bästa som finns. Inte nog med att man får utbildning och höra hur andra berättar om hur produkterna har hjälpt hela deras familjer och hur de nu har viljan och styrkan att förändra sitt liv. Man lever bara ett liv som en sa. Välj nu idag hur du vill leva resten av ditt liv. Ta ett beslut. Vägra acceptera ett liv där du knappt orkar annat än att jobba eller där du är grinig pga värk. Idag behövar vi äta 5 kg frukt om dagen för att få i oss den näring vi vår i oss genom att dricka optimalsetet med morgon och kvällsdrinken varje dag. Det pallar ingen mage i längden....att äta så mycket frukt. Idag kom det varningar igen om hur våra frukter är besprutade och att vi måste köpa ekologiskt för att inte riskera att bli sjuka. Vi tar hand om vårt hus och våra bilar.Vi ger våra växter näring.Folk som har hästar analyserar varje år höt för att inte djuren ska bli lidandes. Varför är det inte en självklarhet att ge vår kropp det bästa vi kan ge den för att vi ska blomstra och må bra.

 

Har klättrat ett steg

Idag var jag på inspirations och informationsmöte om näringstillskotten jag använder och förmedlar. Jag har nu klättrat ett steg mot bättre psykisk hälsa då jag mår så fruktansvärt bra av att hjälpa andra att må bra. Min utmärkelse betyder att jag lyckats inspirera och locka andra till att börja använda produkterna och sedan har de lyckats inspirera och locka andra att också använda produkterna.

En av mina nya teampartners fick också utmärkelse. Det glädjer mig lika mycket som min egen utmärkelse. Det är detta som är lyckan med mitt jobb. Att få se andra utvecklas både mentalt och hälsomässigt.

 

 

Nu ska jag ta mig min kvällsdrink med ett leende på läpparna

Hörs snart igen!

Gillar du min blogg så dela gärna!

 

www.newcell.se      www.facebook.com/wellnessbeauty.se

 

Härliga kontraster under samma sol

Vinet flödade

Det har varit en helt fantastisk helg som började i fredags med en AW med Qoola Qvinnor här i Göteborg. Vi blir fler och fler som träffas och umgås och vädret var så härligt. Rosévin och annat gott i glasen och mycket goa skratt och avhandlingar på olika plan förrättades under kvällen. Jag fullkomligt älskar dessa Qvinnor. Vi inspirerar varandra och pushar varandra.

 

 Utomhusliv

Sen har jag varit utomhus från morgon till kväll endast iklädd kjol och linne. Jag älskar den här tiden på året när allt är så grönt och det blommar och luktar så gott över allt. Solen värmer gott även sent på kvällen. Vi grillar och myser allihop, jag, mina barn och barnbarn. Jag tog mig en promenad idag 6,5 km med Dino och det är  verkligen läkande för själen. Älskar våra promenader. Vi lullar fram och luktar på blommor och lyssnr på fåglarna och bäckarna som porlar. Jag har sån tur som bor så fint nära naturen. Härlig kontrast från kroglivet och astfalten inne istan som också har sin charm men det är här jag vill bo. Ha den höga friska luften och all fin natur utanför dörren.

 

 Händelserik vecka

Veckan som kommer ska jag ha med mig några vänner på en större produktinformationsmöte om vårt härliga näringstillskott vid Norges Hus här i Göteborg. I morgon kl 18.30 är det. Ska bli kul att träffa mina kollegor och få lite inspiration från dem. På tisdag ska vi fira min mellandotter som fyller 24 år. På Valborgsmässoaffton har min särbo bokat oss på John´s Place, Sveriges mysigaste restaurang vid Apelvikens strand. Blir nog Struts en klar favorit.

 

 Firar

Vi firar 11 år i år jag och Uffe. Tiden går så fort, så mycket kul vi har gjort ihop jag och min särbo. Vi träffas inte så ofta men när vi väl träffas så är det kvalitetstid och alltid lika mysigt. Det blir nog mycket bad i spabaljan också till helgen och sen får jag ta mina 6,5 km rundor längs med Träslövsläge, Apelviken och Varberg

 

Ha en fin vecka som kommer. Det ska jag ha <3

 

www.newcell.se     www.facebook.se/wellnessbeauty.se

Hjärnan skadas

Jag har varit där och vill aldrig hamna där igen

Jag har alltid velat vara alla till lags och servat alla till max utan att tänka på mig själv. Jag har presterat till max, kört på i 1000 knutar och trott att jag varit odödlig.

Nu är min hjärna skadad, det känner jag men jag har börjat inse vikten av att vara rädd om mig och att ta tillvara på livet och att kunna säga nej. Har alltid sagt JA till allt innan och velat vara med på ALLT.

 

bild: nalgeo.se

Måste återhämta mig

Senast i veckan har jag varit inbokat på grejer men sagt ifrån att nu orkar jag inte. Jag har skyllt på att jag inte haft någon bil, kunde tagit bussen för det är ju så svårt att bara säga som det är att NU ORKAR JAG INTE, JAG MÅSTE FÅ ÅTERHÄMTA MIG.

Jag lyssnar numera på min kropp. Jag känner när jag börjar få hjärtklappning och att det snörper sig runt halsen. Nu är det hög tid att landa igen och att ANDAS. Bara att gilla läget annars blir jag liggandes igen och inte är kapabel till någonting.

Det är ett fruktansvärt handikapp när man vill så mycket och man också vill vara framgångsrik och kunna tjäna de stora pengarne.

Men hälsan är viktigast. Var rädd om Dig!

Läkarna vill bara ge en person med Utbrändhet eller som det heter Utmattningssyndrom. Jag har fått denna diagnos men är på god väg tillbaka.

Jag har insett att det inte går att lura kroppen. Jag måste lyssna till alla dess signaler och bromsa i tid. Jag måste ta härliga promenader för kropp och själ, jobba mentalt med mental träning och tillsätta min kropp vårt unika näringstillskott som går ut i cellerna och hjälper min kropp att självläka. Utan dessa "drinkar" hade jag inte varit där jag är idag det är ett som är säkert. Tänk om läkarna kunde inse att det är vitaminbrist i många fall när man gått på högvarv för länge och inte antidepressiva mediciner som ska skrivas ut.

Såg en väldigt intressant artkel idag där Agneta Sandström har publicerat en avhandling det har konstaterats att man får hjärnskador av ett utmattningssyndrom. 

http://www.op.se/jamtland/ostersund/det-handlar-om-verkliga-hjarnskador

 

 

 

Nu ska jag vila mig i helgen och först gå på AW med Qoola Qvinnor här i Göteborg

Vi hörs snart igen!

 

Gillar du min blogg. Dela gärna!

 

www.newcell.se     www.facebook.com/wellnessbeauty.se