ConnectPoint Digital Tidning

ConnectPoint är en samlingspunkt för dig som har ett företag. Det kan vara litet som stort men du som företag ser möjligheter med att synas på nätet. 

Idag är det mer än någonsin möjligt att öka sin business med att vara mer online. Dagens ungdomar läser inte papperstidningar och mer och mer äldre personer med. Annonsera med en klickbar banners för 500:-/månaden och få synlighet både i ConnectPoint Digitala tidning och via Tidningsportalen.

ConnectPoint är en tidning som jag startade då jag insåg att det behövdes till en förändring då mycket av det jag startat ligger på paus och hur svårt det är för entreprenörer att få ut sina tjänster och erbjudanden.

ConnectPoint kommer att komma ut med sitt första nummer i slutet av januari och har även ett samarbete med flera andra tidningar genom en portal för att du som annonsör och mina artiklar med dig som företag kan synas i ett flertal andra tidningar med. 

ConnectPoint - Blädderbar tidning online som kommer ut minst 10 nummer per år

ConnectPoint - Tidningsportal online som kommer ut kontinuerligt med mina artiklar som finns med i ConnectPoints blädderbara tidning. och annonser där du också har möjlighet att vara medlem fördelaktigt i ConnectPoint VIP med ett forum för dig som företagare där du kan nätverka, få tips, ställa frågor, få hjälp att utvecklas och inspireras

ConnectPoint VIP Member

Bli medlem för endast 795:- så får du förträde på artiklar och 50 % på annonser

 

Business - Pleasure - inspiration

 

Söker nu:

  • Dig som vill synas i ConnecPoint med artikel. Du kan själv skriva en artikel eller att jag intervjuar dig per telefon eller på plats beroende på hur det ser ut med Covid och vart du bor. Om jag ska skriva en artikel om dig som ska synas i flera tidningar så kostar det 500:- men just nu om du bokar dig för intervju senast 31/1 så är det utan kostnad.

  • Dig som vill synas i ConnectPoint med annons. Du kan själv skicka förslag på annons eller så gör jag en banner åt dig kostnadsfritt. Pris per månad Nystarterbjudande 500:-/månad. Kontakta mig för mer information

Första sidan för nr 1 - ConnecPoint håller på att ta form.